Svt filipstad

Filipstad | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Larmet från Filipstad | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Mordet i Filipstad – SVT Nyheter

Mordet i Filipstad | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Häng med in i nybyggda Stjärnskolan i Filipstad – SVT Nyheter

Häng med in i nybyggda Stjärnskolan i Filipstad | SVT Nyheter

16 dec. 2022 — Det sista fixet med inflytt av möbler och städning pågår i den helt nybyggda kommunala skolan i Filipstad – Stjärnskolan.

Det sista fixet med inflytt av möbler och städning pågår i den helt nybyggda kommunala skolan i Filipstad – Stjärnskolan. Här ska barn från förskoleklass upp till årskurs tre gå, och elever i grundsärskola. Det märks att rektorn Maria Nordlund Svanlind är stolt över sin nya arbetsplats.– Det visar på framtidstro, vi tror på Filipstad och på våra elever. De är värda att satsa på, säger hon till SVT.

Två begärs häktade – misstänks ha tvingat en man att tigga i …

Två begärs häktade – misstänks ha tvingat en man att tigga i Filipstad | SVT Nyheter

26 jan. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Två personer, en man och en kvinna, har häktats vid Värmlands tingsrätt då de misstänks ha tvingat en annan man till tiggeri i Filipstad, men även på andra platser i länet.Båda förnekar brott i förhör.

SVT direktsänder ”Sverige möts” från Filipstad – SVT Nyheter

SVT direktsänder ”Sverige möts” från Filipstad | SVT Nyheter

17 maj 2022 — På onsdag den 18:e maj kommer SVT-programmet ”Sverige möts” till Filipstad. Det direktsända debattprogrammet lyfter aktuella frågor inför …

På onsdag den 18:e maj kommer SVT-programmet ”Sverige möts” till Filipstad. Det direktsända debattprogrammet lyfter aktuella frågor inför valet, den här gången är migration och integration i fokus.

Filipstad i toppen i fattigdomsrapport – SVT Nyheter

Filipstad i toppen i fattigdomsrapport | SVT Nyheter

17 okt. 2022 — Fattigdomsrapporten 2022 visar att Filipstads kommun har näst flest invånare procentuellt, 13,6 procent som har låg inkomststandard.

Det är flera tusen invånare i Värmland som inte får pengarna att räcka till. Det visar en ny rapport av Sveriges Stadsmissioner som publicerades i dag.

Kravet från Filipstad: Vill ha ersättning för nyanlända i tio år

Kravet från Filipstad: Vill ha ersättning för nyanlända i tio år | SVT Nyheter

23 maj 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Många av de nyanlända som kom till Filipstad 2015 saknar fortfarande arbete och egen försörjning. Kommunen menar nu att den tvååriga statliga etableringsersättningen måste förlängas till minst tio år.– Integrationsresan pågår fortfarande. Problemet är att staten inte betalar. Det får vi göra, säger kommundirektören Hannes Fellsman.

Väderprognos för Filipstad – SVT Nyheter

Väderprognos för Filipstad | SVT Nyheter

Se hur vädret ska bli där du befinner dig – timme för timme. Här kan du även läsa månadskrönikor, lära känna SVT:s meteorologer och hitta läsarnas …

Se hur vädret ska bli där du befinner dig – timme för timme. Här kan du även läsa månadskrönikor, lära känna SVT:s meteorologer och hitta läsarnas väderbilder.

Skulle grusa vägen – hjullastare välte i blixthalkan | SVT Nyheter

27 dec. 2022 — Föraren av en hjullastare som skulle halkbekämpa en mindre väg i utkanten av Filipstad hamnade själv i diket när hela ekipaget välte.

Det har varit mycket halt på vägarna i Värmland under tisdagsförmiddagen. Föraren av en hjullastare som skulle halkbekämpa en mindre väg i utkanten av Filipstad hamnade själv i diket när hela ekipaget välte.

Keywords: svt filipstad